Disclaimer

Deze site is in ontwikkeling, dat houdt in dat u niet werkende links of iets dergelijks tegen kunt komen en dat sommige onderdelen nog niet beschikbaar zijn. Er wordt aan gewerkt!

Gebruik van de informatie op deze website

  • De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijk toestemming van Platform Drentse Musea worden overgenomen of hergebruikt (ook niet via een eigen netwerk), tenzij de vermelde Creative Commons licentie anders aangeeft.
  • Het is niet toegestaan de gegevens en afbeeldingen van deze website te gebruiken voor commerciële doeleinden, tenzij de vermelde Creative Commons licentie anders aangeeft.
  • Hoge resolutie afbeeldingen voor publicaties zijn aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Neemt u - ook bij twijfel - contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Licenties

Meer informatie over de gebruikte Creative Commons-licenties vindt u hieronder en op de genoemde websites:

CC BY 3.0 = Creative Commons Naamsvermelding licentie: u kunt de afbeeldingen en/of tekst vrij gebruiken, maar u dient wel een bronvermelding op te nemen, bij voorkeur met een link terug naar de website.

CC BY NC ND 3.0  = Naamsvermelding – Niet Commercieel – Geen Afgeleide Werken licentie: u kunt de afbeeldingen gebruiken mits het werk in de originele staat blijft, maar u dient wel een bronvermelding op te nemen, bij voorkeur met een link terug naar de website. Het is niet toegestaan de afbeeldingen te gebruiken als basis voor nieuw materiaal. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder toestemming van de rechthebbenden.

Auteursrecht

De deelnemers van MuseainDrenthe hebben geprobeerd om de auteursrechten van het getoonde beeldmateriaal te achterhalen waar dat van toepassing is. Mocht u toch denken aanspraak te kunnen maken op auteursrecht, neemt u dan contact op met Platform Drentse Musea via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Verantwoordelijkheid inhoud

Op www.museaindrenthe.nl vindt u informatie (tekst en beeld) over objecten/onderwerpen van de musea in Drenthe. De deelnemende musea zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie op deze website.

De informatie op www.museaindrenthe.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen op ieder moment en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Ondanks de constante zorg en aandacht die het Platform Drentse Musea aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Aansprakelijkheid

Platform Drentse Musea sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade (van welke aard dan ook), die voortvloeit uit of verband houdt met:

  • het gebruik van www.museaindrenthe.nl
  • het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen
  • de tijdelijke onmogelijkheid om www.museaindrenthe.nl te kunnen raadplegen.